Koehandel

Dag-, lees- of studieboekje voor wie niet houdt van geijkte praat.

Dit boekje is bedoeld voor jonge mensen die in de kerk opgegroeid zijn en daar vragen of problemen bij hebben of er zelfs compleet op afgeknapt zijn.

Paulus schrijft (als het ware) zijn eigen toelichting op zijn brief aan de Galaten.

De vraag staat centraal waar het God nou eigenlijk om te doen is, terwijl je volledig kan vastlopen op alle regels in de kerk. Wat moet je daar nou mee? 

Als je het boekje gelezen hebt, kan je hieronder je reactie erop geven:


Geef hier een reactie:
Naam:  
Titel:  
Reactie:  
     
   


25-3-2012 17:08:45, door Marco
Vrij
Wat een geweldige manier om deze boodschap van God te ervaren. Vrij van de kooi en de kolenboer. Alert blijven op gruis, maar vooral een levende relatie.

9-9-2009 22:57:58, door ras
Koehandel
Een heel goed boek, geef ook eentje kado aan een bijzonder persoon voor mij. Het zou geweldig zijn, als ie het (een keer) uitleest.

17-7-2006 22:05:00, door Wendel
Koehandel
Super helder en volgens mij voor iedereen die teleurgesteld is in het instituut kerk en daardoor ook aan zichzelf dreigt te gaan twijfelen... Ik was zelfs tot tranen toe bewogen en bid dat de kastanjes aan deze boom immens zullen zijn!!!!!!

11-12-2004 18:45:25, door Mathijs Schaap
Geen Sinterklaas
"Koehandel" was Peter's eerste boek waar ik in het begin niet doorheen kon komen. Nadat ik het had weggelegd en me duidelijk was geworden wat de bedoeling van het boekje is, las ik t zonder problemen en gebruik het nu zeer regelmatig.

De formule is weer Peter ten voete uit: hij weet een moeilijk onderwerp (mensen die 'verkeerd' geloven) weer op n luchtige, pakkende manier aan de man te brengen.

Het is goed verteerbaar voor iedereen, van randkerkelijken tot ongelovigen tot echte die hards, en... Iedereen vind t geweldig!!!
© 2001 - 2024 CMS: 123CMS.nl,  datum laatste wijziging: 23-9-2005 °