Leverworst, communicatie en beren

Door vraaggestuurde coaching mensen helpen zelf te ontdekken wie God is...

Hoe praat je met mensen die niet geloven of die op zoek zijn? Niet door ze te wijzen op alles wat ze fout doen en/of fout geloven. Maar door als een coach aan de zijlijn aan te moedigen en de juiste vragen te stellen, zodat die ander zelf op ontdekkingstocht kan gaan naar God. Dat levert boeiende wandelingen en excursies op, waarbij je hobbels moet nemen, doodlopende weggetjes tegenkomt of zelfs beren moet schieten...

NIEUWSTE UITGAVE!

Als je het boek gelezen hebt, dan kan je hieronder je reactie erop geven.

 


Geef hier een reactie:
Naam:  
Titel:  
Reactie:  
     
   


25-5-2008 22:21:00, door Tiemen
N.a.v. een presentatie
Veel puzzelstukjes zijn voor mij op hun plaats gevallen. O.a. het niet oordelen. Nu snap ik pas waarom dat in de bijbel staat. Zoek de macaroni en veroordeel niet de leverworst.
Overigens stond mijn vader vroeger met gitaar op de markt en kreeg rotte eieren naar z'n hoofd. Niet dat me voor Christus schaam, maar ik wilde echt niet naast hem staan, omdat zijn manier van evangeliseren me totaal niet lag. Maar hoe anders wist ik ook niet. Nu dus wel : ) Thanks!! Dit had ik net nodig.
Het boek heb ik ook inderdaad besteld.

5-5-2007 14:32:28, door Michel
Onderwijsadviseur ICT
Wat mij boeit aan dit boek is het thema evangelisatie en de inzet van ICT daarbij. Peter, je zoekt wegen en middelen om mensen bij God te brengen. Liefde maakt creatief. Je geeft met dit boek weer een verrassende blik op het evangelisatiewerk. De aanpak is zeer concreet uitgewerkt en bruikbaar bij intensieve contacten. Chatten in het evangelisatiewerk werkt, zo blijkt. ICT, dienstbaar.

11-2-2007 15:20:57, door Danielle
!
he peter!

tof boek!
K heb zelf n x wjvj gedaan, haha veel van dat boek word daar in de praktijk gebracht..erg leuk!
en leerzaam :-)

5-8-2006 14:16:54, door Eric
Goed boek!
Kijk zo schrijf je een leesbaar boek, to-the-point, doelgericht (alles op Jezus gericht dus) en met veel voorbeelden. Hierdoor is het boek praktisch gebruiken. Zeker voor vele kerkgangers -met "vastgeroeste" denkbeelden aan te bevelen. Eigenlijk is het verbazingwekkend hoe weinig wij op Jezus Christus zijn gericht, maar onze mond vol hebben van onze eigen theologische denkbeelden.
Bedankt voor dit verhelderende boek.


7-7-2006 13:26:43, door Mathijs Schaap
BEREgoed
Ondanks dat ik al een aantal keren wat had gehoord over de inhoud, inclusief uitleg, is 'VissersLatijn deel 2" zoals de ondertitel van dit boek zou kunnen zijn, weer een must voor iedereen die op een goede manier wilt leren communiceren.

Erg positief vond ik de herkenning in het werk van God door onverwachte wendingen, zoals liedjes op de radio e.d. terwijl je dat allerminst zelf verwacht.

Dit boek laat weer eens zien dat we met de juiste technieken zo veel meer kunnen dan het halfslachtige werk waar we ons veelal mee in laten.

LBC is top!

23-4-2006 21:03:11, door Nelleke
Positief!
Twee hoofdstukken van het boek gelezen en een enthousiaste presentatie van Peter bijgewoond. Over wat ik er tot nu toe van heb meegekregen ben ik zeker positief!

7-4-2006 0:26:18, door Roeland ter Maat
:-)
Hallo!

Ik ben nog maar halverwege het boek, maar ik kan het niet laten vast te reageren. Ik vind leverworst, communicatie en beren echt een super interessant en praktisch boek!

Ik heb ook Visserslatijn gelezen, en ik vind leverworst er een hele goede aanvulling op! Visserslatijn heeft mij aan het denken gezet over evangelisatie in Nederland, en mijn visie enorm gevormd. Leverworst vind ik meer op de praktijk gericht. Het boek geeft concrete handvatten om vast te pakken in gesprekken met mensen die God zoeken!

Ik raad iedereen het boek dan ook echt aan!
Bedankt Peter, en Gods zegen!!

R.
© 2001 - 2024 CMS: 123CMS.nl,  datum laatste wijziging: 6-4-2006 °